BETPAS493 CASİNO BONUSU

Nisan 7, 2021 4

Lille kaloi në epërsi në Ligue 1, pasi mundi PSG 1-0 në rrugë. Një përleshje shpërtheu midis Neymar dhe Tiago Djalo nga Lille në momentet e fundit të ndeshjes, e cila ishte skena e një konflikti të madh. Në pjesën e fundit të ndeshjes, Neymar mbeti në tokë me ndërhyrjen e kundërshtarit të tij. Ylli BETPAS YAZI DEVAMI…