BETPAS492 OYUN SEÇENEKLERİ

Oamenii galben-albastru închis au organizat un antrenament de dimineață la facilitățile Samandıra Can Bartu sub conducerea managerului tehnic Emre Belözoğlu.

Emre Belözoğlu a făcut un apel video cu Ozan Tufan, care a înscris 2 goluri în echipa semilună cu golurile pe care le-a marcat în minutele 4 și 59 ale meciului norvegian. Felicitându-l pe Ozan Tufan, Emre Belözoğlu i-a urat succes continuu.

MORALE LA LOC

Odată cu începerea noii echipe din Fenerbahçe, moralul a fost de asemenea restabilit. Emre Belözoğlu lucrează la o configurație de joc mai extraordinară pentru a îmbunătăți jocul în echipă.

Emre Belözoğlu, care lucrează din greu pentru a pune bazele unui concept de joc mai ofensiv, mai conducător și mai compact, își dorește să-și atingă obiectivul prin exersare. După participarea jucătorilor la echipele naționale, se urmărește crearea unei imagini noi pentru echipă pe măsură ce numărul antrenamentelor crește.

Betpas492 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: