BETPAS491 KALİTELİ SİTE

Echipa noastră națională de fotbal și-a continuat progresul cu succes în turneu câștigând cu 3-0 împotriva Norvegiei în cel de-al doilea meci al grupei de calificare europeană pentru Cupa Mondială 2022 G.

„AM FĂCUT TOT CE ESTE DREPT ÎMPOTRIVA FORTEI NORVEGII”

Un antrenor al echipei naționale de fotbal, Șenol Güneș, a declarat la conferința de presă pe care a ținut-o după meci, „Am jucat și am câștigat cu Norvegia, care este o echipă puternică. Suntem fericiți. Am câștigat și am făcut totul bine. “ a spus. p>

Șenol Güneș: Sunt mândru-Video

„AM FOST BENEFICIAT MAI BUN DE LA DEBILITATEA COMPETITORULUI”

Spunând „Știam puterea adversarului. Am folosit bine punctele slabe ale acestora.” Spunând, Güneș, a remarcat că fotbalul de succes, în special în contraatacuri, a transformat jocul în favoare în timpul meciului.

„MECIUL LETONIEI NU ESTE GARANTAT”

Güneș a făcut următoarea evaluare cu privire la al 3-lea meci al nostru din grupa împotriva Letoniei:

“Jucătorii mei s-au obișnuit cu responsabilitatea de a câștiga. Letonia este un meci foarte diferit și astfel de meciuri au dificultăți. Trebuie să fim răbdători. Nu ar trebui să acceptăm să fim favoriți sau să pierdem în avans. meci, nu o garanție. Dar jocul nostru, voința noastră, Ne vom folosi de ambiția noastră pentru a câștiga. Trebuie să facem totul la loc și la timp. Nici eu, nici jucătorii noștri nu avem dreptul să pierdem în schimbul atâtor eforturi. , fotbaliștii și națiunea turcă vor și ei să fie în Cupa Mondială.

<

„TREBUIE SĂ fim MAI BUNI”

Observând că meciurile din Olanda și Norvegia sunt o repetiție a sistemului de joc al echipei naționale A, înainte ca Cupa Europei să fie parțial corectă , Güneș a spus: „Dar există o echipă nouă în fiecare zi Jucăm bine, dar suficient. “Trebuie să fim mai buni. Am parcurs un drum lung în înțelegerea apărării. Trebuie să facem și mai bine.” a adăugat.

„Am spus că începeți pregătirea lui OZAN”

Güneș l-a scos din joc pe Ozan Tufan, care a marcat 2 goluri în meci, și a împărtășit membrilor presei că a spus „Abia începi” , „Ozan, care este un bun jucător de fotbal în Fenerbahçe, își exprimă mai mult convingerea că se va îmbunătăți “.

Betpas491 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

3 Comments on BETPAS491 KALİTELİ SİTE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*



%d blogcu bunu beğendi: