BETPAS490 BONUS

Spania a găzduit Kosovo în grupa B. de calificare la Cupa Mondială din 2022 Echipa gazdă a câștigat meciul cu 3-1.

Obiective care au adus victoria; Olmo în minutul 34, Ferran Torres în minutul 36 și Gerard Moreno în minutul 75. Halimi a marcat singurul gol al Kosovo în minutul 70. Nerespectarea spaniolilor a marcat întâlnirea …

MICĂ CRIZĂ DE LITERE

Spania, care se află în blocul de state care nu recunoaște Kosovo, a fost lipsită de respect în meciul disputat aseară. Canalul, care este radiodifuzorul oficial al meciului Spania-Kosovo din țară, a scris acronimul pentru Kosovo cu litere mici ca „kos”.

SOCIAL MEDIA VISUAL RĂSPUNS ȘI

Un alt detaliu a apărut după imagine, care a provocat o mare reacție în social media. În anunțul Federației Spaniole de Fotbal publicat înainte de meci, s-a dezvăluit că Kosovo era scris cu litere mici.

TENSIUNEA LA CONFERINȚA DE PRESĂ

La conferința de presă organizată ieri a existat o criză de nume, la care a participat și antrenorul kosovar, Bernard Challandes.

Tensiunea dintre echipa națională a Kosovo și mass-media din cauza neutilizării numelui „Kosovo” a atras atenția.

După ce reporterul spaniol a spus „Îl întreb pe antrenorul echipei” , delegația tehnică din Kosovo îmi puteți spune care antrenor de echipă vă rog? ” El a insistat spunând .

SPANIOLUL ÎI PLACE PROBLEMA CATALONIEI

Spania, care nu recunoaște Kosovo după ce a părăsit Serbia și și-a declarat independența, compară situația cu problema Cataluniei, pe care nu a putut să o rezolve de ani de zile.

În ciuda acestei opinii a spaniolilor, Ramush Haradinaj, prim-ministrul Kosovo la acea vreme, a spus „Nu poate exista nicio analogie între Kosovo și Catalonia. A face o analogie înseamnă a neglija istoria și a face o afirmație proastă. Violența sub regimul Milosevic nu poate fi comparată cu regula legii spaniole. Spania are o democrație avansată. Situația noastră provine din dezintegrarea fostei Iugoslavii ca urmare a războaielor tragice din anii ’90. Aici este o mare schimbare: am luptat, mai presus de toate, pentru drepturile fundamentale ale oamenilor. Acesta nu este cazul Cataloniei. ” El a subliniat că problema Cataloniei este o chestiune foarte diferită.

A fost o problemă de curiozitate cum va reacționa guvernul kosovar după această lipsă de respect de către presa spaniolă.

Betpas490 yeni adresi oldu. kısa süre önce değişen adresini kullanabilirsiniz. ancak daha kaliteli bahis için betpas platformunu öneriyoruz.

5 Comments on BETPAS490 BONUS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d blogcu bunu beğendi: