SULTANBET648 OYUNLA KAZAN

A Szuperliga 30. hetében idegenben Başakşehirrel szembesülve a Beşiktaş megerősítette helyét a csúcson, azzal, hogy 3-2-re legyőzte ellenfelét.

Emre Kocadağ, a fekete-fehér klub menedzsere a meccs után a következő kijelentéseket tette:

“HOSSZÚ ÉVEKIG FOLYTATUNK EGYÜTT”

Kocadağ, „Olyan csapat legyőzése itt, mint Başakşehir, nagyon jó minőségű. Gratulálunk játékosainknak és technikai csapatunknak. Szép győzelem volt. Sajnos a tanárunkat felfüggesztették, de gratulálok Murat Şahin tanárnőmnek, aki jól teljesített a pálya oldalán. Tanárunk boldog és a bajnokságra koncentrál. Tanárunkkal kapcsolatban találgatások vannak, a következő évadban beszélnek a szerződésről, felesleges beszédek vannak. Tanárunkkal nincs gond, tanárunk velünk van, elégedettek vagyunk vele. Közösségünknek ezen a ponton nem kell aggódnia, valahogy sok éven át folytatjuk együtt. ” mondta.

“KÉT BÜNTETÉSÜNK VAN, HOGY NEM A VARBÓL JÖNNÖK”

Emre Kocadağ, „Örülünk a mai győzelemnek, de két olyan büntetés van, amelyet nem a VAR kapott. Reméljük, hogy játszhatunk és győzhetünk a pályán. Nem hiszem, hogy sem a játékvezetői közösséget, sem a labdarúgást nem neveljük alacsony szintű analógiákkal kiabálással és telefonálással. Remélem, megnyerjük a következő mérkőzéseket, és elmegyünk a bajnokságba. A bögre számunkra is nagyon jó minőségű. Aztán itt van a Fenerbahçe derbi, nem teszünk különbséget a mérkőzések között. Minél jobb ez a 3 pont, annál jobb a minőség, amint elkészíted. ”

“A KUPÁBAN DÖNTŐBEN akarunk maradni”

Fekete-fehér menedzser, „A bögre is kiváló minőségű számunkra. Két gól van a bajnokság elején; kupa és bajnokság. Mindkettőben versenyben vagyunk. A kupában döntőbe akarunk jutni. Aztán itt van a Fenerbahçe derbi. A bajnokság folyamán minden mérkőzés 3 pont. Nem teszünk különbséget a mérkőzések között. A derby is természetesen értékes. A 3 pont, amit onnan kapunk, szintén nagyon értékes. Remélem, hogy ennek az útnak a vége a bajnokságba kerül a bajnokságban. Akármennyire is, versenyzőink lemaradnak. Pontvesztés nélkül szeretnénk folytatni. Matematikai számítások folynak, de még túl korai. Lehet, hogy egy lépéssel előrébb járunk, de vannak versenytársaink. Három nagy klub üldözi a bajnokságokat. ” használta a kifejezéseket.

“Mosolyogva jön hozzám”

Kocadağ azt mondta a francia jobbhátvédről, Rosierről, akinek vallomása a Lisszaboni Sportingban található. Hallottam arról, hogy Rosier azt állította, hogy a Szuper Liga klub udvarlója volt, számomra nevetségesnek hangzott.

Úgy gondolják, hogy az említett csapat Fenerbahçe.

6 Comments on SULTANBET648 OYUNLA KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*